Ralph Heijnneman

Spinevenementen is in 2012 opgericht door Ralph Heijnneman, nadat hij in 2007 al Spinmarketing oprichtte. Na een jarenlange carrière als eindverantwoordelijke in de marketingcommunicatiesector, was de tijd daar om zijn kennis, ambitie en creativiteit in te zetten voor zijn eigen bedrijf.


Zijn ervaring en genoemde talenten maken dat Ralph weet waar een campagne of evenement om moeten draaien: de boodschap en de doelstellingen.  
Zijn kracht? Originele ideeën voordragen waarbij de boodschap en doelstellingen centraal staan. En vervolgens zorgen dat ze perfect uitgevoerd worden.

Vóór Spinevenementen en Spinmarketing

  •     Radio Veronica (4 jaar): Ralph zette Radio Veronica in 2003 in de markt en positioneerde het succesvolle radiostation met de beste 80’s & 90’s hits als zender met een zeer duidelijk mannelijk profiel.  

 

  •     NFL Europe (2 jaar): Onder Ralph’s hoede werd het American Football team Amsterdam Admirals gepositioneerd als sportevenement voor het hele gezin en de zakelijke markt.

 

  •     MTV Networks Benelux (5 jaar): Ralph introduceert MTV Nederland met spraakmakende shows als Jackass en ‘Tom Green’, evenementen als de MTV 5 Night Stand en organiseerde de persreizen naar onder andere de Europe Music Awards en MTV Ibiza.

 

  •     NEW Dance Radio (3 jaar): Ralph laat Nederland kennis maken met het eerste landelijke commerciële dance radiostation van Nederland.
wzw_wiezijn_1wzw_wiezijn_3wzw_wiezijn_4